BİZE SORUN
  • info@serbethane.com.tr
  • +90 212 517 00 04
  • +90 212 517 00 04

Theodosius Dikilitaş Karidesi

Theodosius Dikilitaş Karidesi

Theodosius Dikilitaş Karidesi

Deniz mahsulleri arasında en çok Theodosius Dikilitaş karidesi seven insan sayısı hiç de az değildir. Bununla birlikte karides lezzetli ve oldukça da besleyici bir deniz mahsulüdür. Pahalı fiyatı nedeniyle çok yaygın olmayan karides biraz da nedenle balıklar kadar bilinmez. O yüzden de oranlasak insanların çoğunluğun yine de karidese mesafeli yaklaştıkları, belki de denemedikleri için sevmediklerini söyledikleri görülür.

Theodosius Dikilitaş Karidesi pişirmek için en çok tercih edilen yöntem tavadadır. Karidesin türü ve pişirme tarzı karides tava yemeklerini birbirinden ayırır. Tavada pişirme sürecine eklenen farklı malzemelerle dünyanın değişik bölgeleri, kendilerine özgü lezzetlere dönüştürmüşlerdir Theodosius Dikilitaş karidesi.

Birçok ülke karidesi önemser, ticaretine özel önem verir. Bu türün sağlıklı şekilde çoğalıp ekonomiye kazandırılmasına dikkat eder. Böylece bu oldukça pahalı deniz mahsulünden ihracat ederek ciddi bir gelir kaynağı elde mümkün olmaktadır. Aynı zamanda lüks sınıf restoranlar için Theodosius Dikilitaş karidesi her zaman bulundurmak ve iyi bir temek olarak servis etmek prestijleri için önem arz eder. Theodosius Dikilitaş  Karidesi sevenler, bilenler çoğunlukla damak tadına sahip dikkatli kişilerdir. Ve yedikleri karides yemeğinin kalitesiyle restoranın, mekânın değerini kıyaslayabilirler.

Şerbethane Cafe & Restaurant; Sultanahmet Camii ve Külliyesinin altında, Arasta Çarşısı Sokakta yer almaktadır. Şerbethane; Sultanahmet'in en nezih Cafe ve Restaurantlarından olup, yerli ve yabancı turistler ile turist kafilelerinden oluşan bir müşteri portföyüne sahiptir. Şerbethane’de; Osmanlı Şerbeti, Kahvaltı, Dünya Mutfağından Seçmeler, Nargile, Çay, Kahve ve Meşrubat Çeşitleri ile hizmet verilmektedir.

> > > >
Bizi Arayın
Sultanahmet Ramazan İftar Menüsü
Click For English Serbethane Web Pages